Openingstijden

Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag12:00 - 17:00
Woninginrichting-aanhuis.nl

Woninginrichting-aanhuis.nl

Een complete woninginrichting

Woninginrichting-aanhuis.nl is dé specialist bij jou in de buurt met een compleet assortiment om je gehele woning van boven naar beneden compleet in te richten.

Voor een complete woninginrichting in de regio Eindhoven bent u bij Woninginrichting-AANHUIS Eindhoven in Meubelplein Ekkersrijt aan het juiste adres.

Showroom met interieurspecialisten

In onze showroom in Meubelboulevard Ekkersrijt vindt u diverse specialisten in vloeren en wanden, raamdecoratie en wonen. Ze komen bovendien ook, geheel vrijblijvend, graag bij u langs om u te adviseren over woninginrichting. Graag tot binnenkort in onze showroom waar je direct een offerte aan kunt vragen voor de scherpste prijs.

Vakbekwaamheid levert kwaliteit in uw woning

Met onze eigen vakbekwame stoffeerders, monteurs en parketteurs, schilders en behangers kunnen wij absoluut kwaliteit leveren en dat tegen zeer scherpe prijzen. Je kunt ook voor vele extra’s bij ons terecht.

Wooninrichting-aanhuis.nl is CBW-erkend

Élke vestiging van Woninginrichting-aanhuis.nl is CBW-erkend dus ook die van Meubelplein Ekkersrijt. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

SOCIAL MEDIA

Facebook