Contact

Ekkersrijt 4026
5692 DA Son
+31 499 474 000

Openingstijden

Maandag12:30 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 21:00
Vrijdag10:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag12:00 - 18:00

Van den Heuvel Verlichting

Van den Heuvel Verlichting Eindhoven

In de lichtstad van Nederland, Eindhoven, heeft Van den Heuvel Verlichting een prachtig etablissement, waarin we je van harte verwelkomen om de nieuwste snufjes op het gebied van verlichting te laten zien. Van Den Heuvel Verlichting mag dan weliswaar de respectabele leeftijd van 90 jaar bereikt hebben, op het gebied van moderne strakke en originele verlichting lopen we nog steeds voorop. Kijk maar eens naar de ultra moderne verlichting dimensie HUE van Philips, die wij nu met trots presenteren.
Met 1.500 m2 is onze lampenwinkel in Eindhoven de grootste verlichtingsspeciaalzaak in de regio. We bieden een zeer gevarieerd assortiment aan, van klassiek tot strak, design en modern. Het leuke aan Van den Heuvel Verlichting is dat we schitterende exclusieve lampen in onze collectie hebben die bij iedere portemonnee passen. Dus wat jouw budget ook is, de kans is groot dat je slaagt bij ons. En door de enorme ruimte die we in Eindhoven hebben is er sprake van een breed en gevarieerd assortiment. Ben je op zoek naar mooie buitenverlichting voor je tuin? Of juist naar een prachtige eetkamer lamp voor een mooie avond binnenshuis? 

Kidscorner
Zoals we al zeiden is Eindhoven de Lichtstad van Nederland. Jarenlang ontwikkelde en produceerde Philips verlichting in Eindhoven, en nog steeds zetelt Philips Lighting er. Waar het vroeger vooral gloeilampjes waren, zijn het nu in het bijzonder sfeerlampen en lichtbronnen als LED verlichting. En toch draait het bij ons niet alleen om verlichting. Eindhoven is namelijk juist ons filiaal met een leuke kidscorner waar je kinderen lekker bezig kunnen zijn, zodat jij rustig kunt winkelen. De vestiging is op woonboulevard Ekkersijt in Son, gemakkelijk te bereiken en parkeren is gratis.

Verlichting speciaalzaak Eindhoven

Het ruime aanbod aan verschillende stijlen en soorten lampen, zorgt ervoor dat bijna iedereen slaagt bij Van den Heuvel Verlichting te Eindhoven. We zijn een van de grootste aanbieders van strakke design lampen en moderne armaturen van Noord-Brabant. Van wandlampen tot vloerlampen, en van kroonluchters tot spots. Bij ons vind je zeker wat je zoekt! Dus kom naar Eindhoven en kies de lamp uit die bij jouw smaak en interieur past. 
Daarnaast zijn we online actief. Is het niet mogelijk om een van onze filialen te bezoeken? Geen punt. Bestel gemakkelijk online je nieuwe lampen. En mocht je er online niet uitkomen, dan ben je natuurlijk altijd van harte welkom in onze lampenwinkel om onze exclusieve collectie van dichtbij te bekijken. Zo vullen de webshop en de fysieke winkel elkaar aan. Dus wacht niet langer met je aankoop van de lamp van jouw dromen en kom naar onze prachtige showroom in Eindhoven!

Deze winkel maakt net zoals Meubelplein Ekkersrijt deel uit van Woonboulevard Ekkersrijt, de grootste woonboulevard van Zuid Nederland.