Contact

Ekkersrijt 4022
5692 DA Son
+31 499 323 150

Openingstijden

Maandag10:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag11:00 - 18:00

Tulp Keukens

Bij Tulp Keukens draait het om jou

Want jij weet natuurlijk het beste waaraan jouw ideale keuken moet voldoen. Welke stijl, indeling, apparatuur en kleur passen bij jou? Welke Tulp-keuken spreekt je het meest aan en bloeit nóg meer op met jouw unieke inbreng? Tulp Keukens heeft werkelijk alles in huis om droomkeukens te realiseren. In de eigen fabriek in Rijssen, waar nog altijd de vaste hand en het scherpe oog van de meubelmaker regeren, draait het om oer-Hollandse kwaliteit, maatwerk en vakmanschap.

Droomkeukens rollen uit de eigen Tulp-fabriek in Rijssen

In Rijssen, een stad in het oosten van ons mooie land, ligt de bijzondere fabriek van Tulp Keukens. Een fabriek waar alles mogelijk is. Onze meubelmakers werken aan de meest innovatieve keukenontwerpen. Aan jouw ideale keuken. Geen lopendebandwerk, maar maatwerk. Als iets met de hand gezaagd, geschuurd, gepolijst of gelakt moet worden, dan gebeurt dat. 

Dit klopt precíés: Maatwerk

De ideale keuken is voor iedereen anders. Bij Tulp Keukens hechten we daarom waarde aan maatwerk. Aan het optimaal benutten van jouw kookruimte. We denken graag met je mee. Hoe zien jouw perfecte werkblad, opstelling en indeling eruit? Wat zijn je kookgewoonten? Hoeveel opbergruimte of bewegingsvrijheid heb je nodig? We spelen in op jouw specifieke wensen en maken alles mogelijk. In onze fabriek draait het om precisiewerk. Om het scherpe oog, de vaste hand en het vakmanschap van onze meubelmakers. Alles volledig op maat, zodat jij straks in je nieuwe keuken merkt: dit klopt precíés!

Kies je favorietemateriaal én kleur

Een keuken moet praktisch zijn, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom krijg je bij Tulp Keukens de kans om een eigen unieke draai aan je keuken te geven. Kies je favoriete materiaal én kleur! In onze supermoderne lakstraat geven we keukens iedere denkbare tint. Zelfs jouw − bijna nergens te verkrijgen − lievelingskleur. Van stralend wit of landelijk grijs tot felle, frisse of vrolijke tinten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat zien wat bij je past.

Perfecte keukens bestaan uit innovaties en slimme oplossingen

Kokkerellen wordt nóg leuker in een keuken vol intelligente snufjes. Bij Tulp Keukens verrassen we met het nieuwste van het nieuwste: innovaties en slimme oplossingen die je keuken een luxe, functioneel en hoogstaand karakter geven en waarmee je de ruimte optimaal benut. Denk aan volledig uittrekbare (extra brede, diepe en hoge) laden met praktische indelingen, meubels die als een veertje openen en geruisloos sluiten, ruimtebesparende hoekladen en -kasten, in het werkblad verwerkte stopcontacten, een inschuifbare afzuigkap, spoelbaklade en vele andere bijzondere extra’s. Ontdek het zelf!

Deze winkel maakt net zoals Meubelplein Ekkersrijt deel uit van Woonboulevard Ekkersrijt, de grootste woonboulevard van Zuid Nederland.