Openingstijden

Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag12:00 - 17:00

Koopavond: Vrijdag open 10.00 - 21.00 uur

Swiss Sense

Swiss Sense

Welkom bij Swiss Sense!

Swiss Sense heet je van harte welkom in onze slaapwinkel op de eerste verdieping in Meubelplein Ekkersrijt. Je kunt bij ons terecht voor een unieke boxspringervaring of een vrijblijvend slaapadvies van één van onze slaapadviseurs. Wil je liever geholpen worden op een tijdstip dat jou het beste uitkomt, maak dan een persoonlijke afspraak met een van onze slaapadviseurs.

Slapen met een goed gevoel

Ons doel is om iedereen te verrijken met ultiem slaapgenot. Samen met jou gaan we op zoek naar een voor jou persoonlijk en uniek slaapsysteem. Een slaapsysteem dat aan de hand van jouw wensen wordt samengesteld en waar je de komende jaren zorgeloos van kunt genieten zonder iedere avond na te hoeven denken over wat de nacht brengt.

Advies op maat bij Swiss Sense

Een goede nachtrust begint met een professioneel en persoonlijk advies! Onze slaapadviseurs staan dagelijks en op koopzondagen voor je klaar. Kom eens langs en laat je vrijblijvend adviseren door één van onze slaapadviseurs voor een advies op maat. Wij doen er alles aan om samen met jou tot een juiste keuze te komen zodat je de komende jaren kunt genieten van een welverdiende nachtrust. Dat is pas slapen met een goed gevoel!

Meer informatie over de Swiss Sense collectie 

- Boxsprings

- Ledikanten 

- Matrassen 

- Toppers 

- Bedbodems

- Beddengoed 

- Accessoires

Met al bijna 100 jaar ervaring staat de familie Diks garant voor jouw nachtrust. 

Volg je ons al via Social Media? 

Facebook | Twitter | Pinterest | Instagram | Google+ | LinkedIn | Blog