Slapen

Je slaapkamer is belangrijk

Wist je dat je ongeveer de helft van je leven slapend doorbrengt? Bij Meubelplein Ekkersrijt vinden we dat je dat dan maar beter kunt doen in een slaapkamer met een mooie inrichting en een comfortabel bed!

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring of een nieuw matras? Of zoek je juist naar nieuwe slaapkamermeubels? Kom naar Meubelplein Ekkersrijt en ontdek de verschillende woonwinkels met een grote collectie in slaapcomfort.

Van matras tot nachtkastjes

Meubels zijn ook van groot belang in slaapkamers. Je kunt kiezen voor volledige slaapkamersets of juist jouw eigen slaapkamer bij elkaar winkelen. Een slaapkamer samenstellen is dus ook mogelijk!

Kies in één van onze slaapwinkels jouw favoriete nachtkastje, boxspring en kussens. Maak het af met een comfortabel matras en dromen maar!

Van een chique design tot een moderne styling, je vind ongetwijfeld wat je zoekt! Kom langs in een van de showrooms en je ziet dat er voor ieder budget een mooie slaapkamer te realiseren is.

Jouw droomslaapkamer wacht op je in Eindhoven

Je vind wat je zoekt in een van onze woonwinkels. Hieronder vind je de lijst met winkels waar slaapkamermeubels, matrassen en/of boxsprings en accessoires verkocht worden.

Pronto Wonen
De Bommel Meubelen
Sijben
Leen Bakker
Auping Plaza Eindhoven
Sanders Meubelstad
Boonman bedden en wonen
Swiss Sense
De Bedenkers
Bouman & Potter