Contact

Ekkersrijt 4113
5692 DD Son
040 - 72 00 700
http://www.prontowonen.nl

Openingstijden

Maandag10:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag12:00 - 17:00

Pronto Wonen

Pronto Wonen, dat is eigenwijs divers

Pronto Wonen is de actieve, eigentijdse en sfeervolle woonspeciaalzaak! Hier kunt u terecht voor woon- én slaapmeubelen.

Of het nu gaat om wonen, slapen of opbergen, wij bieden de stijl en sfeer die bij u past! Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, eigentijds en landelijk. Maar altijd ‘eigenwijs’ en toch trendvolgend.

Voortdurend veranderend

Net als u zijn ook wij continu in beweging. Trends veranderen, mogelijkheden worden als maar groter en techniek wordt continu verbeterd. Wij bieden altijd de meest actuele stoffen, de laatste woontrends en nieuwe innovatieve en slimme oplossingen. 

1001 mogelijkheden bij Pronto Wonen

Wel die eetkamertafel maar dan in een andere afmeting. Wel die hoekbank maar dan in een andere samenstelling. Wel die stoffen eetkamerstoel maar dan met een lederen bekleding. Nagenoeg al onze meubelen zijn geheel naar uw wensen samen te stellen om er zo voor te zorgen dat deze aansluiten bij uw thuissituatie, smaak en wensen.

Pronto Wonen is verrassend voordelig 

Veel van onze collecties worden in eigen beheer ontwikkeld en zonder tussenschakels zoals agenten en groothandels geïmporteerd. Verder kopen wij grote volumes en werken wij nauw samen met onze partners om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Daardoor kunnen wij onze collecties tegen zeer scherpe prijzen aanbieden en staan wij achter de door ons geboden kwaliteit.  

Pronto Wonen heeft de finishing touch

Het zijn vaak de kleine dingen die uw interieur zo uniek en sfeervol maken. Daarom bieden wij ook een uitgebreide unieke collectie verlichting, manden, textiel, klokken, kunstbloemen, kapstokken en diverse accessoires in actuele thema’s. Alles wat u bij ons ziet is te koop en geeft uw thuis net dat extra’s waar u allang naar op zoek was.

Snel genieten

Omdat wij weten dat u graag snel van uw nieuwe aankopen wilt genieten zijn veel van onze artikelen uit voorraad leverbaar of kennen een zeer snelle levertijd. En kunt u de gekozen meubelen niet in uw eigen auto meenemen dan hebben wij een gratis bus of aanhanger welke u op afspraak kosteloos van ons kunt lenen.

Kom dus snel eens langs bij Pronto Wonen in Meubelplein Ekkersrijt en laat u verrassen!

SOCIAL MEDIA

Facebook
Twitter

BEKIJK DE FOLDER!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen? Klik dan hier om de nieuwste folder te bekijken.