Keukens

De betere keukenwinkel vind je bij Meubelplein Ekkersrijt

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Vind je favoriete stijl en design in één van de keukenwinkels van Meubelplein Ekkersrijt!

In de winkels kun je de verschillende afmetingen, stijlen en merken gemakkelijk met elkaar vergelijken. Er zijn tevens voor elk budget genoeg mogelijkheden!

Keuken op maat of een instapkeuken?

Ben je op zoek naar een kant-en-klare keuken? Of wil je liever een keuken op maat? Beide opties zijn mogelijk op Meubelplein Ekkersrijt! Je kunt bij onze winkels terecht voor moderne keukens, design keukens, landelijke keukens en noem het maar op! Onze keukenwinkels volgen allemaal de laatste trends op het gebied van keukens. De door jou gekozen keuken is dus altijd ‘on trend’.

Kom keukeninspiratie opdoen in Eindhoven!

Heb je je droomkeuken gevonden? Dan is het tijd om de aankleding door middel van mooie accessoires te gaan shoppen! Bij de winkels van Meubelplein Ekkersrijt vind je ovens, magnetrons, koffiemachines, maar ook borden en bestek.

Kortom, onze keukenwinkels bieden het perfecte recept met de juiste ingrediënten voor jouw droomkeuken! Kom snel kijken in een van de showrooms!

Grando Keukens en Bad
Praxis
Sijben
Kvik
De Bedenkers
Kuchen Direct
Gamma
Trendhopper
Svea Keuken en Bad
Tulp Keukens
Goergen Keukens
Keukensale
Brugman
Keukenconcurrent
Keuken Kampioen
Bruynzeel Keukens