Contact

Ekkersrijt 4091B
5692 DB Son
+31 800 0135

Openingstijden

Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 10:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 18:00
Zondag11:00 - 17:00

DFS

Welkom bij DFS - De Woonwinkel voor banken en eetkamer meubels.


Je zou kunnen zeggen dat wij het een en ander over meubels weten, aangezien wij bijna een halve eeuw comfortabele, stijlvolle banken en fauteuils van hoge kwaliteit maken. Wij zijn trots op onze langetermijninvestering in het Brits vakmanschap en het feit dat veel van onze banken zijn ontworpen en gemaakt in het Verenigd Koninkrijk.


Kies uit prachtig ontworpen stoffen en leren banken met 2-zits, 3-zits en hoekbanken in verschillende kleuren, texturen en stijlen. Vergeet niet om de bijpassende fauteuil uit te kiezen om de hele sfeer van uw woonkamer tot in de details compleet te maken. Voor iets dat nog comfortabeler is, raden wij aan om een kijkje te nemen in onze recliner collectie en iedereen die op zoek is naar extra flexibiliteit zal zeker wat passends vinden in ons breed assortiment comfortabele slaapbanken.


Naast ons ruim aanbod aan comfortabele banken en andere woonkamermeubels, bieden wij ook eetkamermeubels, waaronder eetkamer tafels, eetkamer stoelen en kasten.

Omdat wij al bijna 5 decennia ontwerpen, produceren, verkopen, leveren en zorgen voor banken weten wij wat er toe doet bij onze klanten. Wij hebben wat dingen op een rij gezet wat u van ons kunt verwachten

Al onze banken worden met de hand gemaakt

Al onze banken zijn exclusief van DFS en achter iedere bank zit een getalenteerd team van experts die uw bank op bestelling met de hand maken zodat u het comfort , de maat, vorm en stof kunt kiezen die perfect aansluit bij u en uw woning.

Al onze banken zijn ervoor gemaakt om jaren mee te gaan

Al onze banken worden op de proef gesteld door onafhankelijke testfaciliteiten, zoals de Furniture Industry Research Association (FIRA) en zijn getest op de Britse standaarden voor sterkte en duurzaamheid. We zijn heel zeker van de kwaliteit, iedere bank komt met een 15 jaar garantie op het frame en de veringen.

Onze onverslaanbare betaalmogelijkheden

Als u er verliefd op bent, dan kunt u hem kopen, dankzij onze 0% renteloos krediet. Onafhankelijke financiele experts, waarderen onze renteloos krediet als de beste in de markt.

Onze bezorg service

We houden u tot de levering op de hoogte van de status van uw bestelling. U kunt zelfs uw bestelling online volgen. We zullen vooraf met u een bezorgafspraak maken en er wordt een half uur voor aankomst van ons bezorg team gebeldt. We zullen uw bestelling monteren op de plek waar u het wilt hebben staan en nemen het verpakkingsmateriaal mee terug.

Onze service medewerkers

We hebben een landelijk team van volledig gekwalificeerde stoffeerder, klaar om u thuis een bezoek te brengen, op uw gelegenheid.

We zijn er altijd om te helpen

Onze Nederlands gestationeerde klantenservice medewerkers zijn er 7 dagen in de week om u telefonisch te woord te staan.

Wij belonen goede service

Ledereen bij DFS wordt beloond op basis van uw tevredenheid

100% tevredenheid is de enige vorm van tevredenheid

Indien, om welke reden dan ook, u niet tevreden bent met ons, laat het ons weten en wij zullen een plan maken om dit op te lossen in 48 uur.

Deze winkel maakt net zoals Meubelplein Ekkersrijt deel uit van Woonboulevard Ekkersrijt, de grootste woonboulevard van Zuid Nederland.