Contact

Ekkersrijt 4001 - 4007
5692 DB Son en Breugel (Eindhoven)
+31 499 490 505

Openingstijden

Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 21:00
Zaterdag09:30 - 17:00
ZondagGesloten

De Donjon

Persoonlijk interieuradvies

De Donjon Woonburcht op het meubelplein Ekkersrijt is dé interieurspecialist uit de regio Eindhoven. Wij onderscheiden ons niet alleen door een fraaie collectie (merk) meubelen maar ook door het bieden van een extra meerwaarde in persoonlijk advies. Wonen is immers het meest persoonlijke wat er is. In ons bedrijf, met 100 jaar ervaring als onderdeel van de Prijt groep uit Eindhoven, weten we dat vooral de persoonlijke en deskundige begeleiding van u van onderscheidend belang is.

Natuurlijk weet u zelf als geen ander hoe u graag uw woonomgeving zou wensen. Maar tussen uw droom en de werkelijkheid willen wij graag middels deskundig advies die onmisbare schakel zijn om uw wensen te realiseren.

Collectie Designmeubelen

De collectie van de Donjon staat voor eigenzinnige design meubelen. De Donjon meubelcollectie bestaat onder andere uit bankenhoekbankenfauteuilseetkamermeubelenvloerkledenwandmeubelstv kasten. Deze collectie design meubelen van de Donjon Woonburcht (Eindhoven) is samengesteld door middel van diverse binnen- en buitenlandse kwaliteitsmerken. Onder andere: Leolux, Rolf Benz, MOVANI, Spectral, Jori, de Sede, Gelderland, Montis en vele andere top designmerken.

Leolux Meubelen

leolux-ponton-002

Hoogwaardig, comfortabel en duurzaam, met veel passie door ervaren vakmensen vervaardigd, waarbij ambacht en hightech samenkomen. Design in leer of stof. De meubelen van het Nederlandse designmerk Leolux maken het wonen al vele generaties ongekend aangenaam. In talloze opstellingen, bekledingen en kleuren leverbaar. Voor elk gewenste woonstijl, van modern tot klassiek. Ook met aanbouwelementen, bijzettafels en poufs. Ontdek zelf de Leolux collectie in onze showroom of online.

Rolf Benz Meubelen

RolfBenz 500 BACIO 009 large

Al jaren is de Donjon de Rolf Benz specialist van de regio Eindhoven. Een meubel van Rolf Benz bezitten getuigt van goede smaak, zo'n meubel bouwen is een passie. Al meer dan veertig jaar is Rolf Benz uit Duitsland internationaal marktleider in gestoffeerde meubelen. De gestoffeerde meubelen van Rolf Benz richten zich geheel op de klant. Rolf Benz heeft zitprogramma's ontwikkeld die qua afmetingen, zitdiepte en -hardheid volledig zijn af te stemmen op de lichaamsafmetingen van de klant. Rolf Benz: De Architectuur van het zitten.

MOVANI Meubelen

movani-class

MOVANI is een eigentijds meubelmerk dat zich onderscheidt door een uitstekende kwaliteit, onderscheidend design en eigenzinnige uniciteit met bovendien een vriendelijke prijs. De MOVANIcollectie is een bijzondere selectie meubelen gemaakt door zeer gerenommeerde Nederlandse meubelwinkels vanuit een generatielange schat aan ervaring.

Showroommodellen

Om onze showroom ''up-to-date'' te houden wordt continu de collectie aangepast. Vandaar dat we regelmatig showroommodellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden.

Deze winkel maakt net zoals Meubelplein Ekkersrijt deel uit van Woonboulevard Ekkersrijt, de grootste woonboulevard van Zuid Nederland.