Contact

Ekkersrijt 4101A
5692 DD Son
0499-475511
http://www.carpetright.nl

Openingstijden

Maandag11:00 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 21:00
Zaterdag09:00 - 17:00
Zondag12:00 - 17:00

Carpetright

tapijt 

 

Welkom bij Carpetright - dé vloerenspecialist van Nederland

Carpetright is dé vloerenspecialist met de grootste laminaat- en tapijtcollectie van Nederland. Maar ook vinyl , vloerkleden en innovaties zoals laminaat met oud hout effect of smalle en brede planken gecombineerd voor een extra mooi effect. Een kwaliteitsvloer voor iedereen en elk budget met de juiste garanties!

 

Carpetright betekent duurzaamheid én garantie

Carpetright vloeren zijn duurzaam en worden dan ook geleverd met garantie. Vrijwel alle laminaat bij Carpetright is vervaardigd uit verantwoord gekapte bossen.

 

Innovatie op gebied van vloeren

Carpetright is altijd op zoek naar innovaties op gebied van vloeren. Onze nieuwste aanwinst is de laminaat Colonial Vintage collectie. Dit is laminaat met een oud hout effect: helemaal de trend van nu. Maar ook de Vintage Classic & Narrow is het vermelden waard. Met deze collectie kan de smalle en brede planken combineren voor een extra mooi effect.

Bij Carpetright maken we van ieder tapijt jouw perfecte vloerkleed op maat. 

Ook raamdecoratie vind je bij Carpetright

Buiten alle informatie over vloeren, kun je bij ons ook terecht voor raamdecoratie. Zo hebben we bijvoorbeeld verschillende soorten gordijnen. Van vouw- en rolgordijnen tot plooi- en ringgordijnen. Kortom: kom ons snel bezoeken in Meubelplein Ekkersrijt!

 

Advies op maat

Met 25 jaar ervaring beschikt Carpetright over de perfecte kennis van vloeren en geeft je zo het perfecte advies over het kiezen, leggen en onderhouden van jouw vloer.

Transformeer je huis compleet met een nieuwe vloer, of het nu de warme uitstraling van een laminaatvloer of  het zachte gevoel van een tapijt tussen jouw tenen  gaat. Laat je adviseren over de vloer die het beste bij jouw inrichting past. Carpetright is er voor je om je door elke stap van het proces te begeleiden.

 

SOCIAL MEDIA

Facebook
YouTube
Pinterest