Contact

Meubelplein Ekkersrijt 4115A
5692 DD Son
088 2349 800
http://www.boumanenpotter.nl

Openingstijden

Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag12:00 - 17:00

Bouman & Potter

bouman

 

Bouman & Potter is eigentijds en echt

Dat is waar wij voor staan. De Bouman & Potter collectie bestaat uit woon- en slaapmeubels. Alles is grotendeels in eigen beheer ontworpen en daarmee is ieder meubel uniek. En het leukste is: alles is verrassend betaalbaar! Zo weet je zeker dat je bij B&P alles vindt wat jij nodig hebt voor een thuis dat bij je past.

 

Interieuradvies bij Bouman & Potter

Bouman & Potter heeft alles in huis voor wonen en slapen. Dat betekent dat je bij een bezoek aan onze woonwinkel je hele huis in één keer kunt inrichten. Ook bijpassende accessoires vind je in het assortiment. Kom je er niet helemaal uit? Dan helpen onze interieuradviseurs je graag met een passend en persoonlijk advies.

 

Bouman & Potter BIEDT MEER

Om jou het interieur te bieden wat je zoekt, zijn veel meubels in verschillende materialen, kleuren en formaten te bestellen. Alle informatie hierover vind je in de winkel én in onze webshop. Natuurlijk vertellen de medewerkers van Bouman & Potter je graag alles over de mogelijkheden van maatwerk binnen de collectie.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan snel door naar boumanenpotter.nl of komen ons bezoeken in Meubelplein Ekkersrijt.

 

Verrassend betaalbaar

Met een hart voor wonen en slapen wordt de collectie van Bouman & Potter zorgvuldig samengesteld. Doordat Bouman & Potter de meeste meubels zelf ontwerpt wordt er telkens een unieke collectie gegarandeerd.  Bovendien is alles betaalbaar! Ben je benieuwd? Kom snel langs bij het Meubelplein Ekkersrijt te Eindhoven.

 

De wereld van wonen

Bekijk de Bouman & Potter blog of bezoek de pagina op Facebook voor wooninspiratie op te doen. Maak kennis met het TrendID van Bouman & Potter in Eindhoven, waar je al je woonideeën in real life kunt zien.

 

A way of life

Voor een thuis dat bij jou past geven de woonexperts van Bouman & Potter advies op maat. Vanaf de jaren zestig blijft het bedrijf groeien, zo is Bouman & Potter vanuit heel Zuid- en Midden-Nederland als ook vanuit België eenvoudig te bereiken.

 

De beste garanties op het gebied van bestelling, bezorging en kwaliteit

 Zie je bij een andere winkel hetzelfde product tegen een lagere prijs? Dan Betaalt B&P het verschil aan je terug! Ook bied B&P een omruilgarantie van 30 dagen aan.  Ken je de All-in House garantie al? Hiermee kies je voor 5 jaar vlekkengarantie en volledige garantie op zitmeubels.

 

De service die je verdient

De medewerkers van Bouman & Potter staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Achter de schermen werkt iedereen eraan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen.

 

Een hart voor wonen en slapen

Om een unieke collectie te garanderen, ontwerpt B&P de meeste meubels zelf. Als je B&P binnen wandelt zie je meteen dat zij kiezen voor wonen en slapen naar de laatste trends. En het leukste is : alles is verrassend betaalbaar!

 

SOCIAL MEDIA

Facebook

 

BEKIJK DE FOLDER

Wil je op de hoogte blijven van de acties en aanbiedingen van Bouman & Potter? Klik dan hier om de nieuwste folder te bekijken.