Contact

Ekkersrijt 4115
5692 DD Son
0499 - 477 888
http://www.blokker.nl

Openingstijden

Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag12:00 - 17:00

Onze folder

Week 52

Blokker

Blokker huis en tuin

 

 

Blokker: voor huis en tuin

 

Over blokker

Blokker is een Nederlands Retail concern dat actief is in de sectoren huishouding en wonen. Blokker is een winkel voor iedereen, met een assortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen, geschenkartikelen, interieurartikelen en ga zo maar door..!

 

Blokker Tuin: uitgebreide tuincollectie

Woonwinkel Blokker Tuin bezit een uitgebreide tuincollectie: van fauteuils tot naar eigen wens samen te stellen loungesets. Houten meubelen, gerecycled teak, acacia hardhout maar ook aluminium lichtgewicht stoelen.

Kortom: jouw keuze zit ongetwijfeld in onze collectie!

 

Afhaalwinkel voor uw Blokker-tuinmeubelen

Onze tuinwinkel in Meubelboulevard Ekkersrijt is tevens een afhaalpunt voor de bestellingen die u op de website van blokker doet.

Heb je je oog laten vallen op een tuintafel die je onmogelijk in je auto krijgt? Geen zorgen! Je kunt de tafel van je dromen simpelweg in onze winkel in Meubelboulevard Ekkersrijt bestellen en het meubelstuk bij jouw thuis laten bezorgen!

 

Een schoon huis is een prettig huis!

Blokker is de specialist op het gebied van huishoud- en schoonmaakartikelen. Bekijk het uitgebreid assortiment op de website van Blokker. Maak van kleding wassen een comfortabele bezigheid met de juiste hulpmiddelen. Parket laminaat of vloertegels ? Bij Blokker koop je de beste schoonmaakmiddelen.

 

Lekker eten met vrienden of familie

Van koelkasten tot friteuses en van koffie tot thee. Blokker helpt je bij het kiezen van de juiste artikelen voor in de keuken en op tafel. Een grote keuze aan artikelen van onder andere Tomade, Philips, Tefal en Russel Hobbs. Voor een gezellig etentje met vrienden of familie mag leuk bestek natuurlijk niet ontbreken. Ontdek het allemaal in de  Blokker op Meubelplein Ekkersrijt in Eindhoven .

 

Investeer in jezelf

Van benen scheren tot tandenpoetsen of je haar stijlen, bij Blokker vind je alles om zich goed te voelen. Ook qua gezondheid hebben wij een ruim assortiment bij Blokker te Eindhoven.

 

In bad en in bed

Van een eigentijds douchegordijn tot  zachte handdoeken. Neem een ontspannend bad of slaap als een roosje in zalige beddenlakens van Blokker. Bij Blokker in Eindhoven vind je alles om jouw slaapkamer of badkamer in te richten naar je eigen persoonlijke stijl.

 

SOCIAL MEDIA

Facebook