Contact

Ekkersrijt 4091
5692 DB Son
+31 499 490 962

Openingstijden

Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag12:00 - 17:00

Beter Bed

Onze formule

In ruim tachtig winkels verspreid over heel Nederland kunt u kiezen uit een brede en actuele collectie van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel tegen concurrerende prijzen. Uiteraard in iedere denkbare stijl. Naast losse artikelen, vindt u in onze winkels ook de unieke package-deals: een complete slaapkamer (ombouw, bedbodems en matrassen) voor een speciale eenheidsprijs. In de winkels staan deskundige slaapadviseurs klaar om u te voorzien van een persoonlijk en uitgebreid advies.

Landelijke dekking

Het grootste gedeelte van onze winkels is gevestigd op een meubelboulevard. Vanwege de spreiding over heel Nederland is Beter Bed altijd bij u in de buurt. Vanuit drie distributiecentra worden de gekochte producten in de meeste gevallen gratis bij u bezorgd én gemonteerd. Met een uitgebreid wagenpark van vrachtwagens en bestelbussen is Beter Bed een veel geziene vervoerder op de Nederlandse wegen. Op dit moment stellen bijna zevenhonderd enthousiaste mensen alles in het werk om ervoor te zorgen dat Nederland gezond en voordelig slaapt. Doordat we onze goede service ook na uw aankoop voortzetten, kunt u erop vertrouwen dat uw eventuele problemen of vragen naar tevredenheid worden opgelost. Onze Customer Service staat u graag te woord!

Volop slaapinspiratie bij Beter Bed Eindhoven Ekkersrijt

Bij Beter Bed Eindhoven Ekkersrijt kunt u rekenen op een deskundig advies. Onze medewerkers luisteren goed naar uw slaapwensen. Of het nu gaat om bedden, matrassen, kussen, boxsprings of ledikanten; wij weten welk product het beste bij u past. En waarmee u verzekerd bent van een goede nachtrust. Met zo veel slaapinspiratie is de kans klein dat u onze beddenwinkel met lege handen verlaat. Sla als u ons bezoekt ook vooral de speciale M line-stand niet over.

Daarom gaat u naar Beter Bed Eindhoven Ekkersrijt

  • Beter Bed Eindhoven Ekkersrijt vindt u op bedrijventerrein Ekkersrijt, aan de A50.

  • Parkeren is gratis en kan bij ons voor de deur.

  • De koffie staat altijd voor u klaar.

 

Deze winkel maakt net zoals Meubelplein Ekkersrijt deel uit van Woonboulevard Ekkersrijt, de grootste woonboulevard van Zuid Nederland.