Contact

Ekkersrijt 4105
5692 DD Son
0900-0555
http://www.bcc.nl

Openingstijden

Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag12:00 - 17:00

 

BCC

 

Welkom bij BCC Eindhoven - Son en Breugel

Vestigingsmanager de heer Van Bakel en zijn deskundige verkoopteam heten u van harte welkom bij BCC Son en Breugel. Deze BCC winkel maakt deel uit van het veelzijdige en geheel vernieuwde Meubelplein Ekkersrijt.

BCC: de beste prijs en de beste service in elektronica

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Son en Breugel. De ruime winkel op Meubelplein Ekkersrijt is geheel gelijkvloers en heeft een oppervlakte van 1400 vierkante meter.

Hier kunt u terecht voor de beste elektronica. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Son en Breugel helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze. Er is een speciale opstelling van de nieuwste DJ gear, een overzichtelijke inbouwstudio en een Multimedia Experience Center met de nieuwste laptops, touchscreens en tablets. En wilt u nog even over uw aankoop nadenken? Dan kunt u dat doen onder het genot van een lekker kopje koffie in onze koffiecorner.

De 6 beloften van BCC

  1. Altijd de beste prijs: BCC garandeert de beste prijs en past de prijs ook aan op aanbiedingen van concurrenten.
  2. Altijd het beste advies: bij BCC wordt u altijd geholpen door ervaren verkoopadviseurs, krijgt u nog echt persoonlijk aandacht en blijft u klant ook na uw aandkoop.
  3. Altijd de juiste keuze: bij BCC slaagt u altijd en vindt u bovendien voor elk budget de juiste keuze.
  4. Altijd het meeste gemak: bij BCC kunt u betalen met bijna elk betaalmiddel en bovendien biedt BCC als aanvulling op uw wettelijke garantie de Service Plus Polis.
  5. Altijd de beste service: BCC biedt bezorging en installatie op maat en garandeert dat de monteur pas vertrekt wanneer het werkt.
  6. Altijd een duurzame keuze: BCC neemt recycling serieus en neemt ook zijn verantwoordelijkheid ten aanzien van energieverbruik.

SOCIAL MEDIA

Facebook
Twitter
Google+