Badkamers

Je vindt je droombadkamer in Eindhoven

Wil je graag een nieuwe badkamer, ben je op zoek naar inspiratie of kom je juist badkameraccessoires tekort? De mooiste badkamers vind je op Meubelplein Ekkersrijt nabij Eindhoven! Je hebt een ruime keuze uit verschillende merken en stijlen. Kortom, bij onze badkamerspecialisten ben je aan het juiste adres.

Badkamerexperts

De badkamerspeciaalzaken zijn experts op het gebied van badkamers en ander sanitair. Of je nu op zoek bent naar een luxe badkamer, modern sanitair of compacte accessoires, je vindt wat je zoekt! De showrooms geven je vooraf al een mooi beeld van je toekomstige badkamer en een team aan adviseurs staat klaar om je vragen te beantwoorden.

Wanneer kom je langs?

 

Brugman Keukens & Badkamers
Sanidirect
X²O Badkamers
Svea Keuken en Bad
Praxis
Gamma
Sanifair
Kvik
Grando Keukens en Bad
Jysk
Sanisale
IKEA

Van een design badkamer tot minimalistisch sanitair

Bij Meubelplein Ekkersrijt heb je de mogelijkheid alle soorten badkamers en sanitair met elkaar te vergelijken. De stijlen, afmetingen en merken kun je uitzoeken naar jouw eigen wensen en aanpassen naar je budget.

Bezoek gauw onze woonboulevard en bekijk de collecties van de sanitairspecialisten!

badkamers

Badkamermeubels van topmerken

Badkamermeubels zijn sfeerbepalend. Ze kunnen rust uitstralen, ook op drukke werkochtenden.  Niet alleen de uitstraling ,maar ook de kwaliteit staan centraal  bij ons!  Ook  voor alle andere producten voor de badkamer bieden wij een ruime keuze. Ontdek ons assortiment aan badkamermeubels bij Meubelplein Ekkersrijt.

Verlichting

Je dag begint en eindigt bij de badkamer, investeer daarom in deze belangrijke leefruimte. Een badkamerspiegel , de juiste verlichting en een warme douche zijn de belangrijkste ingrediënten voor een goede start van de dag. Jouw badkamerverlichting moet elke uitdaging aankunnen. De beste verlichting vind je op Meubelplein Ekkersrijt!

Een ontspannend bad!

Zorg voor een uitermate ontspannend bad met bijpassend bad textiel en zorgvuldig gekozen badproducten en enkele kaarsjes. Kom snel langs bij Meubelplan Ekkersijt en gun jezelf een heerlijk bad!