Baby & kinderen

Kinderkamer

Je kind verdient natuurlijk het allerbeste, maar hoe richt je een kinderkamer in? Geen zorgen! De winkeliers van Meubelplein Ekkersrijt helpen je graag verder! Kom een kijkje nemen in één van onze woonwinkels met een breed aanbod aan kinderproducten.

Voordat je ‘kinderkamer’ kunt zeggen, heb je al genoeg inspiratie opgedaan om een volledige kinderkamer in te richten, inclusief kindermeubelen, houten speelgoed, autostoelen en andere onmisbare accessoires.

Het aanbod op onze woonboulevard is niet alleen voor de allerkleinsten. Ook tieners kunnen hun hart ophalen in de woonwinkels van Meubelplein Ekkersrijt. Elke tiener moet immers de kans krijgen zijn/haar eigen stijl te ontwikkelen. Kom inspiratie opdoen! 

Babykamer

Ons winkelcentrum in de buurt van Eindhoven houdt natuurlijk ook met de allerkleinsten rekening. Bij ons vind je zonder problemen:

  • babybedden;

  • babykleding;

  • kinderwagens;

  • en babyspeelgoed.

Ook voor peuterkleding kun je in onze winkels terecht!

Kinderaccessoires in Eindhoven

Samengevat: van baby tot tiener en jeugd, elke leeftijd is welkom bij Meubelplein Ekkersrijt! We kijken er alvast naar uit om jou met het hele gezin te ontvangen.

 

Prénatal

Lorem ipsum.