Contact

Ekkersrijt 4151 - eerste etage
5692 DD Son
0499 - 745 017
http://www.aupingplaza-eindhoven.nl

Openingstijden

Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag12:00 - 17:00

Auping Plaza Eindhoven

 Auping Plaza Eindhoven

 

Welkom bij Auping Plaza

Bij woonwinkel Auping Plaza Eindhoven vind je alle producten van Koninklijke Auping waaronder bedden, boxsprings, matrassen, spiraalbodems, bedtextiel en stylingsartikelen. Het complete assortiment kun je komen bekijken en uitproberen. Je krijgt hierbij tevens een professioneel slaapadvies.

 

Al het nieuwste van Auping 

Bewonder de nieuwste Auping bedden, boxsprings en matrassen bij Auping Plaza. Ontdek de Original en de boxspring Criade in onze winkel!

Al 127 jaar waakt Auping over jouw nachtrust. In de fabrieken in Deventer maken zij bedden en matrassen van de hoogste kwaliteit. Elk detail telt, dit geldt voor alle producten die zij maken. Het geheim zit ‘m in het vakmanschap van de slaapspecialisten. Alles waar de naam Auping op staat, is duurzaam en veilig voor mens en milieu. Je kunt altijd zorgeloos gaan slapen en je bent ervan verzekerd dat je de volgende dag uitgerust opstaat.

Onze verkoopadviseurs zijn echte Auping specialisten die alles kunnen vertellen over de vele mogelijkheden en de laatste ontwikkelingen. Zo ben je altijd verzekerd van een persoonlijk slaapadvies en een Auping bed dat in alle opzichten bij je past. Ontdek het zelf.

Je vindt ons op de eerste etage, in het hart van het meubelplein.

 

Sponsor van de rust

Als je alles uit je nacht haalt, heb je meer energie voor de dag. Maak net het verschil tussen zilver of goud met een goede nachtrust. Goed slapen en presteren, dat geldt ook voor topsporters. Auping zet zijn expertise op het gebied van slapen en draagt zo bij aan betere prestaties van diverse Nederlandse topsporters. Zo is Auping Official Partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond, waar onder andere Billy Bakker, Mink van der Weerden, Margot van Geffen en Ellen Hoog topprestaties leveren. En kunnen onder andere de wereldkampioene sprinten Dafne Schippers en olympisch zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo rekenen op Auping. Want ook Auping gaat voor goud.

 

Het ultiem slaapcomfort

Een goede matras is erg belangrijk, hoe beter je slaapt hoe fitter jij je de volgende dag voelt. Warm en koel afwisselen per seizoen? Bij de luxe matrassen van Auping Plaza zit een rits aan de bovenzijde waardoor je nog makkelijker kan wisselen en je matras kan schoonmaken. Je matras keren is niet nodig, de matrassen zijn bewust laag voor laag opgebouwd zodat ze optimaal ventileren en de juiste ondersteuning bieden.

 

Trends en inspiratie

Goed slapen is echter niet alleen een kwestie van een goed bed en matras maar ook de sfeer in je slaapkamer kan positief bijdragen aan een goede nachtrust. Auping ontwerpt twee keer per jaar een nieuwe collectie bedtextiel, geïnspireerd  op de laatste trends. Kom snel een kijkje nemen bij het Meubelplein Ekkersrijt te Eindhoven.

 

SOCIAL MEDIA

Facebook
Twitter
YouTube