Slaapkamertrends

Slaapkamertrends

De slaapkamer, we brengen er een groot deel van onze tijd door. Toch wordt deze kamer vaak ‘vergeten’ als het gaan om interieurstyling. Kan jouw slaapkamer ook een make-over gebruiken? Hieronder vind je een aantal tips en trends:

  • Stijlvol wit
    Fris, rustig en stijlvol; een helemaal witte slaapkamer is zo gek nog niet. Maak gebruik van lichte materialen, en natuurlijk een wit dekbedovertrek!
  • Romantiek
    Geen rozenblaadjes op de vloer of een opgevouwen handdoek in hartvorm, een romantische kamer kun je ook op een andere manier creëren. Ga voor zachte materialen, kussentjes, een gezellige sprei in lichte pasteltinten. Maak het gezellig door een leuke lichtsnoer, kaarsen schemerlampjes.
  • Hotel boutique
    Hoe lekker is het om in je eigen slaapkamer om te toveren tot een echt boutique hotel? Ga voor een donkerblauwe of smaragdgroene kleur op de muur en combineer dit met pastelkleurige accessoires en luxe materialen als goud en marmer. 

Hotel Boutique Slaapkamer wit
Bron beelden: Pinterest

Goede nachtrust begint natuurlijk bij een goed bed. Vaak last van slapeloze nachten? Dit zou goed aan een verkeerd matras of bed kunnen liggen. Op Meubelplein Ekkersrijt vind je  beddenspeciaalzaken Boonman en Sijben, maar ook Leen Bakker, Pronto Wonen en De Bommel Meubelen hebben aardige beddencollecties in hun assortiment. 

Sijbenboxspring Schermafbeelding 2018 05 11 om 14.41.58

Bron beelden: Sijben & Boonman 

Onder de lakens 

Een dekbedovertrek bepaalt veel voor de stijl van je slaapkamer. Klassiek wit is altijd stylish verantwoord, maar er zijn tal van andere prints en kleuren waar je uit kunt kiezen om je slaapkamer helemaal naar jouw zin te maken.

DekbedovertrekPint  DekbedovertrekPint2
Bron beelden: Pinterest 

Aankleding in je slaapkamer is minstens zo belangrijk als in de woonkamer. Het verschilt natuurlijk per stijl, maar zorg ervoor dat het niet al te druk wordt. Geef bijvoorbeeld de muur een mooie kleur en hang wat posters op. 

Slaapkamerdeco1 Slaapkamerdeco2

 

Bron beelden: Pinterest 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

van nieuws en aanbiedingen