Oktober Woonmaand

Oktober Woonmaand

01 oktober 2018

De Oktober Woonmaand komt er aan en ook dit jaar organiseert
Meubelplein Ekkersrijt verschillende activiteiten voor een extra woonexperience!

0920 Woonmaand3

PLEIN OUTLET
28, 29 & 30 SEPTEMBER


Met Oktober Woonmaand in het vooruitzicht gaan de winkels zich klaarmaken voor het nieuwe woonseizoen. En daar profiteren jullie van!
Op 28, 29 en 30 september richten we op Meubelplein Ekkersrijt een Outlet Store in met design showroommodellen, magazijnopruiming van topmerken, restpartijen en super sales van de woonwinkels. Kom jij dat weekend nieuwe meubels scoren voor hele leuke prijsjes? De outlet begint op 28 september om 18:00 uur.

 

0920 Woonmaand4

WOONPLEIN
7 OKTOBER


Op 7 oktober staat Meubelplein Ekkersrijt volledig in het teken van Woonplein. Laat je inspireren onder het genot van een lekker hapje van één van de foodtrucks. Ga op speeddate met interieurstylisten of scoor leuke items bij één van de kraampjes op het Woonplein. Een dag vol inspiratie en extra activiteiten voor een volledige woonexperience!

Zien we jou zondag 7 oktober?

 

0920 Woonmaand2

KIDSPLEIN
21 OKTOBER


Ook de kinderen worden extra verwend tijdens Oktober Woonmaand. Neem op zondag 21 oktober de kids mee naar Meubelplein Ekkersrijt voor een gezellige dag. Terwijl jullie nieuwe items scoren voor het huis, zorgen wij gratis voor opvang voor de kinderen waar ze heerlijk kunnen spelen en knutselen aan bijvoorbeeld een zelfgemaakte gloeilamp. Er worden deze dag ook gratis suikerspinnen uitgedeeld. Een leuke middag voor jong en oud!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

van nieuws en aanbiedingen