30 + 31 maart: lente inspiratie & kinderactiviteiten

30 + 31 maart: lente inspiratie & kinderactiviteiten

21 maart 2019

De lente is weer begonnen en nu het zonnetje weer begint te schijnen, krijgen we zin om het huis opnieuw in te richten! Kom op zaterdag 30 en zondag 31 maart samen met je kids naar Meubelplein Ekkersrijt. Voor de kleintjes is er genoeg te doen, terwijl jij je laat inspireren door de laatste lentetrends op het plein! 

KINDERBOERDERIJ OP HET PLEIN

Het begin van de lente vieren we samen met een mobiele kinderboerderij die je dit weekend kunt vinden achter op het plein. Op de boerderij kun je o.a. de volgende dieren vinden: konijntjes, geitjes, pony's en schaapjes. Kom jij deze en nog meer dieren dit weekend aaien? Ze vinden het leuk als je op bezoek komt.

MOESTUINTJES MAKEN

Je eigen moestuintje of fruittuintje maken en verbouwen? Dat kan dit weekend op Meubelplein Ekkersrijt. Je mag zelf je eigen potje schilderen en vervolgens een groente of fruit kiezen. Ben je klaar? Dan mag je het potje mee naar huis nemen, waar je de plantjes alleen nog een beetje water hoeft te geven.

TUINMEUBELSHOW

Vermaken de kinderen zich op de boerderij of zijn ze heerlijke aan het knutselen met moestuintjes? Mooi, want dan heb jij tijd om inspiratie op te doen in de buitenshowroom van Exterioo (voorheen Overstock Garden). Zij presenteren hun nieuwste collecties en laten je de trends zien van dit jaar. Op zoek naar nieuwe terras meubels of loungeset? Dan is dit je moment!

Naast bovenstaande activiteiten staan de winkels op Meubelplein Ekkersrijt ook geheel in het teken van de lente. Kom langs en laat je inspireren door de laatste voorjaarstrends!

0325 event

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

van nieuws en aanbiedingen