Op maat gemaakt design: de keuken en bijkeuken

Op maat gemaakt design: de keuken en bijkeuken

09 mei 2019

De keuken is het hart van het huis. Het is de plek waar wordt gekookt, gegeten maar ook wordt gepraat en gelachen. Je keuken verdient dan ook veel aandacht. Het fijne aan een design keuken is dat je hem precies zo kunt maken als dat jij wilt. De designers van bijvoorbeeld De Bedenkers of Woninginrichting-aanhuis.nl op Meubelplein Ekkersrijt ontwerpen in nauwe samenspraak met jou de keuken van je dromen.

Aan tafel voor Pasen

Aan tafel voor Pasen

17 april 2019

Tips voor de gezelligste paasbrunch, -lunch en -diner.

Aan de wand

Aan de wand

15 april 2019

Fleur je interieur op met wanddecoratie. Inspiratie nodig voor wanddecoratie? Lees dan dit blog over de laatste trends rondom, spiegels, behang, rekjes & lijstjes.

30 + 31 maart: lente inspiratie & kinderactiviteiten

30 + 31 maart: lente inspiratie & kinderactiviteiten

21 maart 2019

De lente is weer begonnen en nu het zonnetje weer begint te schijnen, krijgen we zin om het huis opnieuw in te richten! Kom op zaterdag 30 en zondag 31 maart samen met je kids naar Meubelplein Ekkersrijt. Voor de kleintjes is er genoeg te doen, terwijl jij je laat inspireren door de laatste lentetrends op het plein!

Plein Outlet 2019

Plein Outlet 2019

10 januari 2019

Het zit er weer op: de jaarlijkse succesvolle Plein Outlet was een groot succes! Afgelopen twee weekenden hebben we een hoop mensen blij gemaakt met nieuwe meubels voor weggeefprijzen.

Favorites - Cadeau inspiratie

Favorites - Cadeau inspiratie

03 december 2018

Ook voor de leukste cadeautjes voor de feestmaand december ben je op Meubelplein Ekkersrijt aan het goede adres! Bekijk hier onze inspiratie pagina vol met leuke cadeautjes van de winkels op Meubelplein Ekkersrijt.