Vakantie in eigen tuin

Vakantie in eigen tuin

De laatste weken van de zomervakantie zijn ingegaan. Ben je al terug van vakantie? Denk dan maar ‘Oost, West, thuis best’. Als het weer een beetje meezit, heb je in Nederland ook een hele mooie zomer. Heb jij een afdak, overkapping of tuinhuisje? Lucky you! Je kunt dan, ondanks het weer, nog steeds profiteren van jouw ‘vakantieproof’ tuin. Door deze overdekte gedeeltes van jouw achtertuin aan te kleden met leuke tuinaccessoires, kun jij de komende weken nog lekker genieten van het buitenleven. Wil jij graag weten hoe je je laatste weken vakantie in jouw eigen tuin doorbrengt? Meubelplein Ekkersrijt geeft tips.

Het gemak van thuis

Je hoeft niet ver te gaan om te ontspannen. In jouw eigen tuin (of balkon) kun je alles uit de kast halen om optimaal te genieten en tot rust te komen. Je hebt het gemak van jouw eigen huis met jouw eigen spullen bij de hand.

Het is belangrijk om een sfeer te creëren waarbij je jezelf prettig voelt. Of je nu een grote tuin of juist een balkon hebt, de sfeer maak je zelf. Kies voor één eye-catcher in de tuin. Denk bijvoorbeeld aan een grote loungeset of, als je minder ruimte hebt, een tête-à-tête bankje. Door hier omheen de aankleding middels andere tuinmeubelen of accessoires te verzorgen, krijg je een mooi geheel. Wil je in de avonden nog lang buiten blijven zitten? Ga dan op zoek naar een tuinkachel of vuurkorf, wat kussens en een warme deken of plaid. Zet een zomers muziekje op en genieten maar!

Sfeervol ontspannen

Ben je alleen thuis? Ook dan kun je optimaal profiteren van al het moois in jouw tuin. Trek jezelf terug met een goed boek en een lekker drankje. Om de sfeer te verhogen kun je her en der wat leuke kaarsen en kandelaars in allerlei kleuren neerzetten. Zo is het overdags een fleurige boel en ’s avonds een grote bron van sfeer.

Heb je nog wat ruimte voor accessoires? Kies voor rotan! Dit materiaaltype combineert perfect met kleur, maar ook met verschillende soorten stoffen. Of je nu kiest voor rotan stoelen, rotan manden of zelfs een rotan tafel: jouw tuin is gegarandeerd stylish verantwoord. Maak het geheel af met wat grote planten of bloemen in gekleurde potten. Jouw (tuin)vakantie kan niet meer stuk!

Ben je geïnspireerd en wil je een last-minute vakantie in je eigen tuin? Kom langs op Meubelplein Ekkersrijt en sla je slag tijdens de SALE. Bekijk ook nog even de aanbiedingen van de Zomer Voordeel Weken, deze acties zijn nog geldig tot en met 6 september! Geniet ervan!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

van nieuws en aanbiedingen