Nieuwjaarstrends

Nieuwjaarstrends

De kerstboom is de deur uit en alle lampjes, slingers en sterren liggen weer op zolder. Ja, de feestdagen zijn écht weer voorbij. Maar niet getreurd, want bij de winkels op Meubelplein Ekkersrijt vind je álles wat je nodig hebt om je huis helemaal te ontkersten.

Eerst even dit; in het nieuwe jaar letten we op de volgende dingen:

  1. De minimalistische zwart-wit trend (die het overigens lang volhield) is in 2018 toch echt voorbij, ga weer voor kleur in je interieur!
  2. De botanische trend zet zich voort, maar dan nog warmer en gezelliger. Botanisch betekent overigens 'behorende tot de plantkunde', dus hoe meer groen, hoe beter.
  3. Vintage & retro; het combineren van oude en nieuwe spullen blijft leuk! Ga in 2018 voor iets minder grote industriële meubels en voeg af en toe een klassiek, stijlvol stuk toe.

Voor allen die een strak zwart-wit interieur hebben, hier volgt dé gouden tip voor het nieuwe jaar: een vleugje kleur doet wonderen! Combineer je zwarte accesoires met bijvoorbeeld poederroze, mintgroene, zachtblauwe en gele tinten. Geef de muur ook een nieuwe tint en je bent klaar.


Vaas ProntoVaas Pronto Trendhopper sfeerbeeld

 

Vaas okergeel: Leen Bakker, €11,00 
Vaas blauw glas: Pronto, vanaf €2,50 
Beeld: Trendhopper 

Ga groen
Het wegdoen van de kerstboom laat altijd een soort van ongezellige leegte achter. De oplossing? Ga op pad voor een plant. Naast de populaire cactussen zijn er nog veel meer groene goedjes waar je je interieur mee op kunt frissen. De meeste toffe plantjes op dit moment zijn de aloëvera plant, de bananenplant en pannekoekenplant. Om je kamer in een keer goed op te vullen, ga je voor de reusachtige bananenplant. Zet 'm bijvoorbeeld in een pot of doe er een mand omheen. Houd je meer van een gezellige verzameling? Zet dan een pannekoekenplant en/of de aloëveraplant in leuke, verschillende potjes tussen bijvoorbeeld wat cactussen.

Mand Thais Leen BakkerPot Leen Bakker

Mand voor de plant, Leen Bakker €9,99
Potje van cement: Leen Bakker €2,99

Sfeerbeeld plant

Bron beelden: Pinterest 

Fluweel, fluwerer, fluweelst
Net als in de modebranhce is een vleugje fluweel niet meer weg te denken uit het interieur. Let op; een vleugje. Ga niet meteen alle muren behangen met dit knuffelige materiaal maar kies bijvoorbeeld voor één stoel, kussensloop of een poefje ervan.

 Poef Roze Leen Bakker

Beeld: Leen Bakker 

Fauteuil IkeaPoef Roze Leen BakkerKussen TrendhopperKussen Trendhopper Roze

Fauteuil: Ikea, €149,-
Poef: Leen Bakker, €24,99 
Kussens: Trendhopper, blauw, 17,95 & roze, 13,95 

Veel shopplezier! 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

van nieuws en aanbiedingen