DIY: interieur voor mannen

DIY: interieur voor mannen

16 juni 2017

Aanstaande zondag 18 juni is het weer vaderdag! Is jouw vader stoer? Of is hij juist heel zachtaardig? Wie weet is hij ontzettend eigenwijs..! Wat voor type jouw vader ook is, een stukje mannelijkheid in het interieur waardeert hij wel! Meubelplein Ekkersrijt geeft je wat last-minute tips voor het ‘vermannelijken’ van jouw huis. 

De juiste sfeer

De juiste sfeer

09 juni 2017

Yes! De zomertijd zorgt ervoor dat het steeds langer licht blijft buiten. Hierdoor lijkt het alsof verlichting minder belangrijk is, maar niets is minder waar: een ruimte met weinig lampen lijkt juist kleiner. Daarnaast zorgt sfeerverlichting voor warmte en gezelligheid. Het is dus heel belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Wij zetten wat trends voor je op een rij.

Maak je slaapkamer zomerklaar

Maak je slaapkamer zomerklaar

22 mei 2017

De eerste mooie, zomerse dagen zijn achter de rug. Als de temperaturen stijgen, is het verstandig je slaapkamer daar op in te richten en de zomerse sfeer ook daar door te voeren. We geven je styling tips volgens de laatste woontrends om je slaapkamer zomerklaar te maken!

DIY voor mama!

DIY voor mama!

12 mei 2017

Staat het al in jouw agenda? Aanstaande zondag 14 mei is het moederdag! Hoe ga jij jouw moeder verrassen? Moeders zijn bijvoorbeeld dol op zelfgemaakte cadeautjes. Wist je dat er genoeg inspiratie is voor handgemaakte spulletjes in en rondom het huis? Meubelplein Ekkersrijt heeft wat leuke DIY (do it yourself) tips op een rijtje gezet. En het mooie is, de cadeaus zijn gemakkelijk te maken! Aan de slag dus!

Zet de bloemetjes buiten!

Zet de bloemetjes buiten!

26 april 2017

Het is voorjaar! We naderen de meimaand wat (hopelijk) betekent dat we weer snel buiten kunnen zitten! Maar, is jouw tuin al klaar voor het voorjaar? Wij zetten leuke tuintrends en meubelen voor je op een rijtje. Lees snel verder voor wat tuininspiratie!

Inspiratie gevraagd!

Inspiratie gevraagd!

21 april 2017

Ken je dat gevoel? Je wilt graag eens wat anders: die inrichting, zoals je deze nu in je huis hebt staan, ben je beu. Maar wat nu? Je blijft jezelf telkens weer dezelfde vraag stellen: “Welke stijl past bij mij?” 

Een fijne Paasbrunch

Een fijne Paasbrunch

13 april 2017

Je kan er niet omheen: het is bijna Pasen (16 en 17 april)! Is jouw huis al feestelijk versierd met leuke paasaccessoires? Misschien heb je nog wat inspiratie nodig. Wij zetten wat leuke do it yourself (DIY) ideeën op een rijtje. Want: wooninspiratie voor je interieur is altijd fijn!

De verbouwing van Liesbeth

De verbouwing van Liesbeth

28 maart 2017

In de blogs van Meubelplein Ekkersrijt lees je maandelijks over de nieuwste trends op het gebied van wonen, tips voor het verbouwen en inrichten van je huis, nieuwe collecties van de woonwinkels, enzovoorts! 

Woontrends 2017

Woontrends 2017

08 november 2016

Lees hier het inspirerende woonblog van deelnemend blogger Femke Hermans

Hollandse wintertrends

Hollandse wintertrends

08 november 2016

Lees hier het inspirerende woonblog van deelnemend blogger Josien den Otter.

Inspiratie op doen bij Meubelplein Ekkersrijt

Inspiratie op doen bij Meubelplein Ekkersrijt

07 november 2016

Lees hier het inspirerende woonblog van deelnemend blogger Mirjam de Jonge.

Dutch Design

Dutch Design

21 oktober 2016

Lees hier het inspirerende woonblog van ereblogger Mirella Mesu, winnares van de Meubelplein Ekkersrijt woonblogwedstijd 2015.