Welke kast is waar geschikt?

Welke kast is waar geschikt?

11 augustus 2018

Een kast is een kast hoor ik je denken. Klopt. Een kast is een ruimte, vaak achter deurtjes, waar je al je zooi in kan stoppen. Oh oeps sorry for my french, met zooi bedoel niet gelijk ‘afvalstortwaardig’ materiaal. 

Badkamertrends

Badkamertrends

31 mei 2018

Creëer je eigen wellness in huis!  De badkamer is tegenwoordig meer dan een plek waar je je tandenpoetst en een douche neemt. Het is de plek waar je een momentje voor jezelf pakt, en tot rust komt. Maar dan wel volgens de laatste badkamertrends, met het juiste sanitair en natuurlijk jouw eigen stijl.

Slaapkamertrends

Slaapkamertrends

11 mei 2018

De slaapkamer, we brengen er een groot deel van onze tijd door. Toch wordt deze kamer vaak ‘vergeten’ als het gaan om interieurstyling. Kan jouw slaapkamer ook een make-over gebruiken? Hieronder vind je een aantal tips en trends.

Tuintrends

Tuintrends

25 april 2018

De tuin, dat is al lang niet meer alleen een grasveld of binnenplaats met een paar kleurrijke planten. Het is een tweede woonkamer, waar je tijdens het lente- en zomerseizoen het grootste deel van de tijd doorbrengt. Ook de tuin- en balkonmeubels...

Droomkeuken | Inspired by Interior Junkie

Droomkeuken | Inspired by Interior Junkie

01 februari 2018

Op zoek naar je droomkeuken? Wij hebben fijn inspiratiemateriaal voor je gevonden op www.interiorjunkie.com. Op haar blog deelt Elisah Jacobs niet alleen de nieuwste trends en hotspots op het gebied van interieur, ook neemt ze je mee in haar eigen...

Nieuwjaarstrends

Nieuwjaarstrends

02 januari 2018

De kerstboom is de deur uit en alle lampjes, slingers en sterren liggen weer op zolder. Ja, de feestdagen zijn écht weer voorbij. Maar niet getreurd, want bij de winkels op Meubelplein Ekkersrijt vind je álles wat je nodig hebt om je huis helemaal te ontkersten. Veel shopplezier!

Oktober Woonmaand | Inspired by

Oktober Woonmaand | Inspired by

04 oktober 2017

De oktober Woonmaand is van start gegaan! Dat betekent dat alle (woon)winkels plaats maken voor nieuwe meubels en accessoires. Het is tijd voor nieuwe trends en collecties, óók voor jouw huis. Wij zetten de trends voor het najaar van 2017 voor je op een rij.

Back 2 school studeerkamer

Back 2 school studeerkamer

29 augustus 2017

Na een lange vakantie is het dan zo ver: je moet weer terug naar school. Na gezellig te hebben gekletst met je klasgenoten, moet je er dan toch echt aan geloven: je moet aan het werk! En niet alleen op school. Je krijgt huiswerk mee en dus is het belangrijk om ergens in huis een plekje voor jezelf te creëren. Ga je voor een studiekamer en slaapkamer in één? Of heb je juist een aparte werkruimte / studeerkamer? Hoe de ruimte in je huis er ook uit ziet, Meubelplein Ekkersrijt weet raad met de inrichting!

Vakantie in eigen tuin

Vakantie in eigen tuin

14 augustus 2017

De laatste weken van de zomervakantie zijn ingegaan. Ben je al terug van vakantie? Denk dan maar ‘Oost, West, thuis best’. Als het weer een beetje meezit, heb je in Nederland ook een hele mooie zomer. 

Ontspannen in huis

Ontspannen in huis

02 augustus 2017

De zomervakantie: een van de beste momenten in het jaar. Het weer zit (meestal) mee, je leeft buiten en bent ontspannen. Je kunt jezelf even helemaal losmaken van de alledaagse sleur. Ga je op vakantie? Heerlijk! Blijf je thuis? Dat kan net zo fijn zijn, zolang je maar ontspannen bent of wordt. Meubelplein Ekkersrijt geeft je tips om ook in huis fijne relaxhoekjes te creëren.

Tips voor een industrieel vintage interieur

Tips voor een industrieel vintage interieur

13 juli 2017

De ultieme manier om een interieur te creëren waarin je je helemaal thuis voelt? Maak een moodboard! Struin woonmagazines en het internet af naar meubels, accessoires en zelfs complete interieurs om te kijken waar jij je goed bij voelt. Verzamel de plaatjes waar je helemaal blij van wordt en maak daarvan een collage. Is je collage af, dan zal je zien dat je daaruit eenvoudig de kleuren en materialen kunt halen waarbij jij je fijn voelt. 

De verbouwing van Liesbeth #2

De verbouwing van Liesbeth #2

04 juli 2017

Herinner je je de eerste blogpost van Liesbeth nog? Zij is, samen met haar gezin, bezig met het rigoureus verbouwen van een oud huis. Liesbeth is communicatiedeskundige en woont samen met Paul (53 jaar) en hun twee opgroeiende, sportieve kinderen Lizzy (12 jaar) en Arthur (10 jaar). In haar vorige blog schreef ze dat de bouwvergunning binnen was en dat ze zich oriënteerde op een badkamer en keuken. Dit keer richt ze zich op een andere kamer in huis: de slaapkamer!