Oktober Woonmaand | Inspired by

Oktober Woonmaand | Inspired by

04 oktober 2017

De oktober Woonmaand is van start gegaan! Dat betekent dat alle (woon)winkels plaats maken voor nieuwe meubels en accessoires. Het is tijd voor nieuwe trends en collecties, óók voor jouw huis. Wij zetten de trends voor het najaar van 2017 voor je op een rij.

Back 2 school studeerkamer

Back 2 school studeerkamer

29 augustus 2017

Na een lange vakantie is het dan zo ver: je moet weer terug naar school. Na gezellig te hebben gekletst met je klasgenoten, moet je er dan toch echt aan geloven: je moet aan het werk! En niet alleen op school. Je krijgt huiswerk mee en dus is het belangrijk om ergens in huis een plekje voor jezelf te creëren. Ga je voor een studiekamer en slaapkamer in één? Of heb je juist een aparte werkruimte / studeerkamer? Hoe de ruimte in je huis er ook uit ziet, Meubelplein Ekkersrijt weet raad met de inrichting!

Vakantie in eigen tuin

Vakantie in eigen tuin

14 augustus 2017

De laatste weken van de zomervakantie zijn ingegaan. Ben je al terug van vakantie? Denk dan maar ‘Oost, West, thuis best’. Als het weer een beetje meezit, heb je in Nederland ook een hele mooie zomer. 

Ontspannen in huis

Ontspannen in huis

02 augustus 2017

De zomervakantie: een van de beste momenten in het jaar. Het weer zit (meestal) mee, je leeft buiten en bent ontspannen. Je kunt jezelf even helemaal losmaken van de alledaagse sleur. Ga je op vakantie? Heerlijk! Blijf je thuis? Dat kan net zo fijn zijn, zolang je maar ontspannen bent of wordt. Meubelplein Ekkersrijt geeft je tips om ook in huis fijne relaxhoekjes te creëren.

De verbouwing van Liesbeth #2

De verbouwing van Liesbeth #2

04 juli 2017

Herinner je je de eerste blogpost van Liesbeth nog? Zij is, samen met haar gezin, bezig met het rigoureus verbouwen van een oud huis. Liesbeth is communicatiedeskundige en woont samen met Paul (53 jaar) en hun twee opgroeiende, sportieve kinderen Lizzy (12 jaar) en Arthur (10 jaar). In haar vorige blog schreef ze dat de bouwvergunning binnen was en dat ze zich oriënteerde op een badkamer en keuken. Dit keer richt ze zich op een andere kamer in huis: de slaapkamer!

DIY: interieur voor mannen

DIY: interieur voor mannen

16 juni 2017

Aanstaande zondag 18 juni is het weer vaderdag! Is jouw vader stoer? Of is hij juist heel zachtaardig? Wie weet is hij ontzettend eigenwijs..! Wat voor type jouw vader ook is, een stukje mannelijkheid in het interieur waardeert hij wel! Meubelplein Ekkersrijt geeft je wat last-minute tips voor het ‘vermannelijken’ van jouw huis. 

De juiste sfeer

De juiste sfeer

09 juni 2017

Yes! De zomertijd zorgt ervoor dat het steeds langer licht blijft buiten. Hierdoor lijkt het alsof verlichting minder belangrijk is, maar niets is minder waar: een ruimte met weinig lampen lijkt juist kleiner. Daarnaast zorgt sfeerverlichting voor warmte en gezelligheid. Het is dus heel belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Wij zetten wat trends voor je op een rij.

Maak je slaapkamer zomerklaar

Maak je slaapkamer zomerklaar

22 mei 2017

De eerste mooie, zomerse dagen zijn achter de rug. Als de temperaturen stijgen, is het verstandig je slaapkamer daar op in te richten en de zomerse sfeer ook daar door te voeren. We geven je styling tips volgens de laatste woontrends om je slaapkamer zomerklaar te maken!

DIY voor mama!

DIY voor mama!

12 mei 2017

Staat het al in jouw agenda? Aanstaande zondag 14 mei is het moederdag! Hoe ga jij jouw moeder verrassen? Moeders zijn bijvoorbeeld dol op zelfgemaakte cadeautjes. Wist je dat er genoeg inspiratie is voor handgemaakte spulletjes in en rondom het huis? Meubelplein Ekkersrijt heeft wat leuke DIY (do it yourself) tips op een rijtje gezet. En het mooie is, de cadeaus zijn gemakkelijk te maken! Aan de slag dus!

Zet de bloemetjes buiten!

Zet de bloemetjes buiten!

26 april 2017

Het is voorjaar! We naderen de meimaand wat (hopelijk) betekent dat we weer snel buiten kunnen zitten! Maar, is jouw tuin al klaar voor het voorjaar? Wij zetten leuke tuintrends en meubelen voor je op een rijtje. Lees snel verder voor wat tuininspiratie!

Inspiratie gevraagd!

Inspiratie gevraagd!

21 april 2017

Ken je dat gevoel? Je wilt graag eens wat anders: die inrichting, zoals je deze nu in je huis hebt staan, ben je beu. Maar wat nu? Je blijft jezelf telkens weer dezelfde vraag stellen: “Welke stijl past bij mij?” 

Een fijne Paasbrunch

Een fijne Paasbrunch

13 april 2017

Je kan er niet omheen: het is bijna Pasen (16 en 17 april)! Is jouw huis al feestelijk versierd met leuke paasaccessoires? Misschien heb je nog wat inspiratie nodig. Wij zetten wat leuke do it yourself (DIY) ideeën op een rijtje. Want: wooninspiratie voor je interieur is altijd fijn!