Interieurtrends 2019

Interieurtrends 2019

03 januari 2019

De basis voor het interieur in 2019 voor welke ruimte dan ook is: KLEUR! Afgelopen jaar kwam het aanbod in het palet gelukkig al terug, maar nu is de zwart-wit trend toch echt helemaal verleden tijd! Fijn wat ons betreft, want wij houden wel van een kleurtje. En er zijn natuurlijk talloze mogelijkheden…

Kerst in huis

Kerst in huis

05 december 2018

Tips & tricks voor interieur tijdens feestdagen! Langzaam naderen we het einde van het jaar en wordt het weer tijd voor Kerstmis. Zit jij ook al te popelen om je huis helemaal kerstproof te maken? Of heb je stiekem al het een en ander van zolder gehaald?

Aan tafel!

Aan tafel!

18 oktober 2018

Trends & tips voor de eetkamer De zomer duurde eindeloos, maar het lijkt er nu toch echt op dat we richting herfst gaan. Tuinmeubels in de garage, en lekker naar binnen! Of je nu graag etentjes geeft, de kids er huiswerk maken of er zelfs aan werkt, de eetkamer is vaak een levendige plek in huis. Tijd om daar werk van te maken dus!

Interieurtrend | By Interior Junkie

Interieurtrend | By Interior Junkie

30 augustus 2018

Nog op zoek naar een echte eye-catcher voor in huis? Dan is dé interieurtrend van 2018 misschien iets voor jou! Een muur behangen met een dierenprint is namelijk helemaal hot. Wij hebben ons laten inspireren door Elisah op...

Badkamertrends

Badkamertrends

31 mei 2018

Creëer je eigen wellness in huis!  De badkamer is tegenwoordig meer dan een plek waar je je tandenpoetst en een douche neemt. Het is de plek waar je een momentje voor jezelf pakt, en tot rust komt. Maar dan wel volgens de laatste badkamertrends, met het juiste sanitair en natuurlijk jouw eigen stijl.

Slaapkamertrends

Slaapkamertrends

11 mei 2018

De slaapkamer, we brengen er een groot deel van onze tijd door. Toch wordt deze kamer vaak ‘vergeten’ als het gaan om interieurstyling. Kan jouw slaapkamer ook een make-over gebruiken? Hieronder vind je een aantal tips en trends.

Tuintrends

Tuintrends

25 april 2018

De tuin, dat is al lang niet meer alleen een grasveld of binnenplaats met een paar kleurrijke planten. Het is een tweede woonkamer, waar je tijdens het lente- en zomerseizoen het grootste deel van de tijd doorbrengt. Ook de tuin- en balkonmeubels...

Droomkeuken | Inspired by Interior Junkie

Droomkeuken | Inspired by Interior Junkie

01 februari 2018

Op zoek naar je droomkeuken? Wij hebben fijn inspiratiemateriaal voor je gevonden op www.interiorjunkie.com. Op haar blog deelt Elisah Jacobs niet alleen de nieuwste trends en hotspots op het gebied van interieur, ook neemt ze je mee in haar eigen...

Nieuwjaarstrends

Nieuwjaarstrends

02 januari 2018

De kerstboom is de deur uit en alle lampjes, slingers en sterren liggen weer op zolder. Ja, de feestdagen zijn écht weer voorbij. Maar niet getreurd, want bij de winkels op Meubelplein Ekkersrijt vind je álles wat je nodig hebt om je huis helemaal te ontkersten. Veel shopplezier!

Oktober Woonmaand | Inspired by

Oktober Woonmaand | Inspired by

04 oktober 2017

De oktober Woonmaand is van start gegaan! Dat betekent dat alle (woon)winkels plaats maken voor nieuwe meubels en accessoires. Het is tijd voor nieuwe trends en collecties, óók voor jouw huis. Wij zetten de trends voor het najaar van 2017 voor je op een rij.

Back 2 school studeerkamer

Back 2 school studeerkamer

29 augustus 2017

Na een lange vakantie is het dan zo ver: je moet weer terug naar school. Na gezellig te hebben gekletst met je klasgenoten, moet je er dan toch echt aan geloven: je moet aan het werk! En niet alleen op school. Je krijgt huiswerk mee en dus is het belangrijk om ergens in huis een plekje voor jezelf te creëren. Ga je voor een studiekamer en slaapkamer in één? Of heb je juist een aparte werkruimte / studeerkamer? Hoe de ruimte in je huis er ook uit ziet, Meubelplein Ekkersrijt weet raad met de inrichting!

Vakantie in eigen tuin

Vakantie in eigen tuin

14 augustus 2017

De laatste weken van de zomervakantie zijn ingegaan. Ben je al terug van vakantie? Denk dan maar ‘Oost, West, thuis best’. Als het weer een beetje meezit, heb je in Nederland ook een hele mooie zomer.